PEBRE NEGRE (2014)

Llibreria

La llibreria Pebre Negre és una llibreria de barri especialitzada en literatura infantil i juvenil, gastronomia i sostenibilitat del Clot que va néixer el 2014. Els seus ingredients, segons els seus membres, són “una cullera de somnis, un pessic de ganes de canvis, una bona idea, un local, una tasseta de recursos, quilos de paciència i il·lusió i un litre de família i amics”. El projecte té dues parts: la llibreria, per una banda, i, per l’altra, l’obrador, que és l’espai on s’hi duen a terme presentacions de llibres, projectes, xerrades i debats.

Pràctica cooperativa

La Pebre Negre no només és una llibreria: és un espai de cultura i d’experimentació, de llibres i de cuina, per a grans i per a petites. El projecte és un dels epicentres de les activitats culturals del barri del Clot i s’alia amb altres espais del barri i la ciutat com el festival de música negra Say It Loud, amb el qual cada any organitzen una activitat vinculada amb els llibres, el vi i la música.

Darrere del projecte hi ha la voluntat de dinamitzar la vida cultural del barri, a través de propostes culturals participatives i que tenen en compte les criatures, a les quals els ofereixen activitats i un espai confortables i pensat per a elles.

Dades

Adreça: Carrer del Clot, 41, baixos. 08018, El Clot, Barcelona

Correu electrònic: llibreria@pebrenegre.cat

Telèfon: 931 797 542

Web: http://pebrenegre.cat

Cooperativa de treball, 3 sòcies de treball

Any de constitució: 2014