SAY IT LOUD AL PATI!

JULIOL // Quesoni a Nou Barris (Pati del Districte)

El Say It Loud s’instal·la al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris durant el primer cap de setmana de juliol, dins de la quarta edició de “L’Estiu, al Pati”, un cicle de música i espectacles gratuïts i per a tots els públics que se celebra al cor del barri de Nou Barris.

 

Say it Loud al Pati

Juliol 2020

La summer edition del Say It Loud porta propostes familiars per a petits i grans; bandes locals i internacionals de funk, soul, ritmes llatins i jamaicans; i una oferta gastronòmica amb productes 100% procedents de l’economia social i solidària.

* Programació definitiva pendent de confirmació.

 

Pati de la seu del Districte de Nou Barris

Plaça Major de Nou Barris, 1. Metro: Llucmajor

Organitza:

QUESONI

Quesoni és una cooperativa sense ànim de lucre que de diferents projectes que ja caminaven des de l’any 2008: la SL Quesoni dedicada als serveis tècnics vinculats al món de l’espectacle, el Festival de música negra Say it Loud i el projecte de Sound System artesanal de Rebelmadiaq Sound.
 Els objectius de la cooperativa són la promoció de valors i iniciatives culturals en clau comunitària i d’economia social i solidària, l’extensió de la pràctica cooperativa en cultura i la professionalització dels serveis tècnics dels esdeveniments del teixit associatiu i dels moviments socials.

 

www

Amb el suport de

Mitjans col·laboradors