ECOLECTURES: repensar la lectura i els llibres en clau ecològica

OCTUBRE // Pol·len Edicions

Els hàbits de lectura o la generació de coneixement, per una banda, o el funcionament de la cadena de valor del llibre amb tots els seus actors són àmbits que tenen molt a veure amb el medi ambient, però sovint no es fa aquesta connexió.

L’economia social i solidària ens permet endinsar-nos en aquest eix de sostenibilitat ambiental. Cada cop són més les persones vinculades al món del llibre que exigeixen treballar amb criteris de respecte al medi ambient. Això és possible? Què suposa llegir en paper? Quin impacte té la lectura digital?

Ecolectures: repensar la lectura i els llibres en clau ecològica

Octubre de 2020

L’objectiu d’aquest taller és  reflexionar sobre aquesta pregunta a partir d’exemples pràctics i idees molt suggerents.

*Pendent de confirmar programació.

Espai pendent de confirmació

Organitza:

POL·LEN EDICIONS

Pol·len edicions és una editorial “independent, cooperativa i jove”, especialitzades en l’ecoedició de llibres de pensament crític. Amb els seus llibres, volen “contribuir a la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques, a la generació de debat i a l’extensió del coneixement”. Publiquen sobretot assaig i narrativa i tenim diverses col·leccions sobre ciències socials crítiques, escrites des dels feminismes, l’anticapitalisme o l’ecologisme.

 

www

Amb el suport de

Mitjans col·laboradors