Primavera Transformadora 2022

Programació d’activitats

Primavera Transformadora 2022  | Activitats

Lloc: Sala Beckett (Barcelona)

Preu: 180€

Curs Fer visible l’invisible

Els dijous del 19 de maig al 16 de juny de 10 h a 14 h

El teatre és un mirall de la nostra societat i en conseqüència el patriarcat s’hi escola com en tots els altres àmbits. Cal repensar la cultura en clau feminista i inclusiva: per no alimentar el masclisme en el món del teatre, sinó fer del teatre un espai de creació i visibilització de nous referents.

El teatre és un mirall de la nostra societat i en conseqüència el patriarcat s’hi escola com en tots els altres àmbits. En el moment actual, cal recuperar les dones i totes aquelles persones amb una identitat de gènere no normativa, de i en la cultura. Al mateix temps, cal repensar la cultura en clau feminista i inclusiva: per no alimentar el masclisme en el món del teatre, sinó fer del teatre un espai de creació i visibilització de nous referents.
Formació destinada a persones professionals del teatre (intèrprets, dramaturgues/s, directores/s, programadores/s, tècniques i professionals de l’àmbit de la cultura) interessades en adquirir eines per incorporar la perspectiva de gènere en la creació i direcció de projectes escènics.