Primavera Transformadora 2022

Programació d’activitats

Primavera Transformadora 2022  | Activitats

Lloc: Zumzeig Cinemacoop (Barcelona)

Preu: 0€: carnet 'Amiga del Zumzeig' (6 vegades l'any) 4,50€: carnet 'Amiga del Zumzeig' 5,50 €: comprovant de l'atur, pensionistes, estudiants, menors de 14 anys, carnet L'Economat Social, carnet Dramatis Personae (Sala Beckett), carnet AMMAC, carnet La Directa, persones amb diversitat funcional (Targeta Rosa) i dia de l'espectador (dimecres no festius) 7€: entrada ordinària

Cicle d’animació Dos Rombos

Zumzeig en col·laboració amb Miyu Distribution

16 d'abril, 14 i 28 de maig, 11 i 24 de juny a les 19 h

“Dos rombos” és un cicle on l’animació es torna impertinent i s’expandeix en allò impresentable i il·lícit per mostrar les seves possibilitats i riqueses narratives i formals. S’ha acabat pensar que l’animació és un subgènere infantil, els dibuixos animats han madurat!

“Dos rombos” és un cicle on l’animació es torna impertinent i s’expandeix en allò impresentable i il·lícit per a mostrar les seves possibilitats i riqueses narratives i formals. S’ha acabat pensar que l’animació és un subgènere infantil, els dibuixos animats han madurat! Repartits en cinc programes temàtics (stop-motion, documental, horror, el tema del doble i queer), es podran veure una quarentena de títols realitzats per artistes del món sencer. Cada una de les sessions comptarà amb diferents convidats d’acord amb les temàtiques dels programes. La gran majoria dels títols provenen del catàleg de Miyu Distribution, programats per Miguel Español Celiméndiz amb l’ajuda de tot l’equip del Zumzeig.

Sessions acompanyades amb presentació i col·loqui a càrrec d’un especialista de la temàtica. Per només 25 € compra un abonament vàlid per les 5 sessions del cicle: Puppet’s furor, La realitat (també) s’anima, Cortometrash, Ser o parecer i Furia Marika Adquireix el teu abonament a través d’aquest link. Nombre limitat a la venda!