Agència Talaia

L’Agència Talaia és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per la comunicació transformadora i el periodisme social i compromès. Treballem creant projectes propis, així com oferint serveis de comunicació i participant de projectes d’intercooperació amb altres cooperatives i entitats.

Entenem la comunicació com un eix transversal no només dels nostres projectes sinó també de les nostres vides. És per això que l’abordem de forma integral, des de la formació a l’estratègia i l’execució.

A nivell periodístic, des del seu naixement l’any 2017, l’Agència Talaia ha posat el focus en el seguiment de processos migratoris i la cobertura en punts fronterers centrant-se sobretot en l’anomenada frontera sud de l’Estat Espanyol. També treballem amb altres temàtiques socials i culturals a Catalunya.

A l’Agència Talaia treballem en 3 eixos principalment:

PERIODISME: Apostem per un periodisme com a eina transformadora, que exerceixi de contrapoder a tot allò establert, a tot allò acordat. Contra els silencis i els esquemes, per un nou marc social que permeti dibuixar noves maneres de relacionar-nos, i sobretot, d’escoltar-nos.

COMUNICACIÓ: Des de la Talaia, creiem que el món és ple de bones idees, de projectes amb capacitat de sorprendre i de propostes que amb cura i paciència poden trobar la millor manera de ser comunicades. És per això que hem decidit també apostar per la comunicació com a eina de diàleg, com a eina per compartir iniciatives que permetin fer volar missatges.

FORMACIÓ: La nostra oferta inclou xerrades i activitats per a joves en matèria migratòria i fronterera, acompanyaments comunicatius individualitzats i formacions en fotografia per a gent curiosa i amb ganes d’aprendre.

Pràctica cooperativa

L’Agència Talaia és cooperativa. Perquè apostem per una economia social, solidària i feminista que ens permeti crear espais de supervivència i de microeconomia per ser capaces de generar sistemes alternatius. Perquè seguim generant sinergies per sumar i aprendre les unes de les altres, perquè el repartiment del treball és també responsabilitat de totes.

Dades

Carrer de Sant Antoni, 61, 08330 Premià de Mar, Barcelona

Correu: info@agenciatalaia.com

Web: https://agenciatalaia.com

Cooperativa de treball associat, 3 sòcies treballadores,

Any de fundació: 2017