Cultura21

Cooperativa de treball associat amb 8 anys de solvència i experiència en el sector, dedicada a la gestió i dinamització cultural des d’una òptica activa. Es dedica, des de 2011, a fomentar en diferents àmbits i expressions culturals una aproximació entre el públic general i les cultures perifèriques. En aquest sentit, la seva experiència com a treballadores en els diferents sectors culturals (edició, música, esdeveniments, periodisme,…) els permet desenvolupar projectes multidisciplinaris amb resultats d’excel·lència tècnica i artística. La cooperativa ha impulsat els projectes de Tigre de paper edicions, Catarsi magazín i Literal, fira d’idees i llibres radicals.

Pràctica cooperativa

 

PROJECTES DESTACATS

* TIGRE DE PAPER EDICIONS: Editorial nascuda el 2011 i amb un centenar d’obres publicades de ficció i assaig. La seva tasca contribueix a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. L’editorial és el projecte puntal de la cooperativa sobre el qual han anat creixent la resta d’iniciatives.

* CATARSI MAGAZÍN: Revista que sorgeix d’un grup de persones de diferents àmbits amb la inquietud per la generació de continguts de pensament crític en català. Formats frescos, actualitzats a les tendències lectores i gràfiques i amb cura per l’edició, la il·lustració, els continguts i els textos, i tot plegat al servei d’una perspectiva materialista imprescindible per a entendre i analitzar els temps que vivim.

* FIRA LITERAL: Fira d’idees i llibres radicals de Barcelona, que se celebra des de 2015 a la primavera a la Fabra i Coats. La fira ja ha arribat a la cinquena edició amb una assistència d’unes 15.000 persones. La Literal s’ha consolidat com a un esdeveniment clau del panorama literari, intel·lectual i polític a Barcelona, als Països Catalans i a nivell internacional que atreu tant professionals com públic en general.

Dades

Adreça: Carrer Balmes, 25-27, baixos. 08242 Manresa

Correu: info@cultura21.coop

Telèfon: 93 742 26 83

Web: www.cultura21.coop

Cooperativa de treball associat, 8 sòcies

Any de fundació: 2011