La Taula

A LA TAULA generem solucions creatives per a projectes de cultura i de sostenibilitat.

Oferim serveis de consultoria en investigació i planificació de polítiques culturals, dinamització d’espais de participació i sessions d’assessorament creatiu i estratègic per a projectes i organitzacions.

Fem divulgació de continguts culturals, socials i ambientals a través del creació de jocs de taula, visites guiades, espectacles a mida, campanyes de sensibilització, material gràfic i exposicions.

Ideem i produïm esdeveniments singulars. Dissenyem elements d’arquitectura efímera amb criteris de sostenibilitat.artístiques.

Pràctica cooperativa

Defensem el vincle entre cultura i sostenibilitat. La sostenibilitat entesa com totes aquelles pràctiques que són socialment i ambientalment respectuoses i econòmicament viables. Unes pràctiques que són possibles per la interdependència entre els sistemes humans, naturals i culturals. Per a LA TAULA, la cultura és un eina de transformació social i, per tant, de desenvolupament sostenible.

Formem part de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, de la Xarxa d’Economia Social i Solidària i la xarxa Barcelona + Sostenible.

 

Dades

Adreça: C/ Torres i Amat, 21, 1er

Correu: hola@lataula.coop

Telèfon: 626010453

Web: www.lataula.coop

Cooperativa de treball associat, 2 sòcies.

Any de fundació: 2018