Neu al Carrer

Neu al carrer és una cooperativa -de base valenciana i catalana-, dedicada a la creació, desenvolupament, producció, acompanyament, comunicació i agitació de projectes culturals —particularment en el món de la música, però no només.
Som un equip pluridisciplinari que cobreix des del pla artístic a la gestió, producció, i comunicació: de la premsa, al desenvolupament de l’estratègia digital. I així oferim un treball a mida, tant particular o integral, com es busque.
Treballem al País Valencià, a Catalunya, a les Illes Balears i al País Basc.​
Som dues periodistes i dos músics de llarg recorregut que ens vam cooperativitzar el 2018 per cuidar-nos, treballar del què volem, com volem.
La cultura és política, i per això busquem fomentar la creació de relats col·lectius valents, que s’atrevisquen a expressar malestar, a proposar alteratives —que alteren— i a crear comunitat.​ La cultura és l’opció més revolucionaria a curt i llarg termini.

Pràctica cooperativa

Som una cooperativa perquè creiem que és l’únic manera de funcionar democràticament. No concebem cap altra manera d’organitzar-nos en comunitat que no sigui horitzontal. Neu al Carrer som un cooperativa dedicada a la creació, producció, acompanyament, comunicació i agitació general de projectes culturals amb causa. Això fa que les persones a qui nosaltres ens dirigim siguin també el vostre públic objectiu. Oferim un valor afegir vinculat a un canvi de model, de societat, una revolució a càmera lenta. La nostra particularitat, com a cooperativa cultural, ens permet a més, oferir-vos sinergies amb altres agents amb qui treballem. Us oferim el conjunt de la cooperativa que aposta per projectes culturals i que us apropa a col·lectius, cooperatives i propostes amb qui formar comunitat. A més, treballem a tot l’àmbit dels Països Catalans i al País Basc i tenim les oficines descentalitzades a Xàtiva i a la Garriga. 

Dades

Plaça la Bassa, 19 (Xàtiva) i també som a la Garriga

Correu: hola@neualcarrer.coop

Web: www.neualcarrer.coop

Telèfon: 654147015 / 645328549

Cooperativa de treball associat, 4 sòcies treballadores

Any de fundació: 2018