PEBRE NEGRE (2014)

Llibreria

Literatura infantil i juvenil perquè creiem que els nens i les nenes són lectores exigents i cal oferir-los el bo i millor de tot el que es publica.
Gastronomia A Pebre Negre ens vam especialitzar en gastronomia, i per això hi trobareu receptaris, manuals, assajos, llibres de regal i qualsevol llibre que parli, directa o indirectament, del menjar i la cuina.
Llibres perquè a Pebre Negre tot gira al voltant dels llibres. I donem visibilitat a editors, autors, il·lustradors, correctors, traductors, distribuïdors i la resta d’oficis del llibre.
Cooperativa de treball des del primer dia. Perquè creiem en l’economia social i perquè volem ser responsables de totes les decisions que es prenguin a la nostra llibreria. No tenim caps.O potser sí: tenim tres caps, els tres socis, que manem i treballem alhora. I des del nostre petit racó treballem per exportar el nostre model de lideratge compartit a la resta de la societat. I, per sort, no estem sols en aquest viatge…
Comerç de proximitat El nostre projecte busca construir teixit social i aportar un valor afegit al barri, no xuclar-lo econòmicament.

El projecte va néixer el 2014 i té dues parts: la llibreria, per una banda, i, per l’altra, l’obrador, que és l’espai on s’hi duen a terme presentacions de llibres, projectes, xerrades i debats.

Pràctica cooperativa

La Pebre Negre no només és una llibreria: és un espai de cultura i d’experimentació, de llibres i de cuina, per a grans i per a petites. El projecte és un dels epicentres de les activitats culturals del barri del Clot i s’alia amb altres espais del barri i la ciutat com el festival de música negra Say It Loud, amb el qual cada any organitzen una activitat vinculada amb els llibres, el vi i la música.

Darrere del projecte hi ha la voluntat de dinamitzar la vida cultural del barri, a través de propostes culturals participatives i que tenen en compte les criatures, a les quals els ofereixen activitats i un espai confortables i pensat per a elles.

Dades

Adreça: Carrer del Clot, 41, baixos. 08018, El Clot, Barcelona

Correu electrònic: llibreria@pebrenegre.cat

Telèfon: 931 797 542

Web: http://pebrenegre.cat

Cooperativa de treball, 3 sòcies de treball

Any de constitució: 2014